Lyanne Woltjer

In 2001 ben ik voor mijn hooikoortsklachten naar een acupuncturist gegaan, omdat alle gangbare medicatie niet voldoende bleek te werken. Ik was zo onder de indruk van de effectiviteit daarvan, dat ik direct besloot dat vak me ook eigen te maken. In 2007 maakte ik de overstap van consultant naar dit mooie en eeuwenoude beroep van acupuncturist. Ik ben van mening dat acupunctuur een zeer waardevolle aanvulling is op de westerse geneeskunde.

Ervaring

Nu werk ik al ruim 10 jaar met groot plezier aan het ondersteunen van vrouwen en kinderen in een herstel en genezingsproces in mijn praktijk in Amsterdam Oost. De relatie tussen lichaam en geest en de balans tussen yin en yang (waarin grofweg yin voor rust en herstel staat en yang voor activiteit en ontwikkeling) vind ik een intrigerend concept om mee te werken. De doeltreffendheid van de behandelingen kan me nog steeds verrassen.

Scholing

Mijn opleiding begon bij de TCM Academie met een Westers Medisch jaar en heb daarna mijn acupunctuur opleiding cum laude afgerond. Ik heb tijdens mijn opleiding stage gelopen in Beijing, in het International Acupuncture Training Centre. Daarnaast blijf ik mijzelf heel regelmatig bijscholen bij de beste in binnen- en buitenland bekende acupuncturisten (o.a. Giovanni Maciocia, Julian Scott, Yair Maimon, Hamid Motakab, Dianne Sommers, Marijke Pfeiffer en Yan Schroen). Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Zhong.

Specialisaties

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van klachten rond vruchtbaarheid, menstruatie en zwangerschap. Daarnaast werk ik veel met hooikoorts en andere allergieën en  slaapstoornissen. Na mijn opleiding heb ik mij tevens geschoold in (japanse) kinderacupunctuur. Voor behandeling van kleine kinderen zijn geen naalden nodig!

Voor al deze specialisaties heb ik vele nascholingen gevolgd en bent u aan het juiste adres voor acupunctuur, moxa en advies rondom voeding, supplementen en leefstijl.

Samenwerking

Ik werk samen met

Wilt u eerst kennismaken met mij of uitleg krijgen over de behandeling, neemt u dan gerust contact op.