Tarieven, vergoedingen en voordelige pakketten

Ik heb naast de reguliere tarieven een aantal extra voordelige pakketten samengesteld. Deze staan onder de reguliere tarieven beschreven. Voor een gezonde zwangerschap, een onbezorgde lente of ontspannen nachtrust. Doe er je voordeel mee!

Vergoeding zorgverzekeringen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden alternatieve geneeswijzen vanuit een aanvullende polis voor 20 tot 50 euro per dag tot een bepaald bedrag per jaar. Ik raad u aan van tevoren bij uw zorgverzekeraar na te vragen welke vergoeding binnen uw polis valt. Hiervoor is het goed te weten dat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Tevens ben ik aangesloten bij de KAB, de Koepel Alternatieve Behandelwijzen.Acupunctuur Amsterdam vruchtbaarheidAcupunctuur zwangerschap

Reguliere tarieven

Soort behandelingTarief 2024
Acupunctuurbehandeling72,50 euro
Korte behandeling o.a. voorbereiding bevalling en kindertarief (tot en met 14 jaar)55 euro
Pakket 10 behandelingen620 euro
Pakket 8 behandelingen520 euro
Pakket 6 behandelingen405 euro
Moxa met instructie stuitligging30 euro

Voordelige pakketten

Zoals klachten meestal niet in een enkele dag ontstaan, vergt de behandeling ook een aantal consulten. Om de totale behandeling betaalbaar te houden bied ik voordeliger pakketten aan, waardoor een consult per keer goedkoper uitpakt. Doe er je voordeel mee!

De pakketten zijn inclusief behandelingen, gratis PDF met voedingsadvies, leefstijl advies, en eventueel moxa om thuis te gebruiken.

Kom gratis kennismaken om te kijken of een pakket ook iets voor jou is!

Pakket Relaxed Woman – me time!

8 behandelingen

Waarom? Als vrouw heb je het druk met je gezin, werk, sociaal leven en is je lichaam/ritme veranderd door je zwangerschap(pen). We willen allemaal ontspannen en gezond zijn, zodat we binnen en buiten huis beter functioneren. Acupunctuur kan je daarbij ondersteunen. 8 keer een uurtje aandacht voor je eigen gezondheid. Een breed inzetbaar pakket; heb je pijnklachten, slaap je minder goed, is je menstruatie te hevig, dient de overgang zich aan of stoort de hooikoorts je elke lente weer? Laat me je helpen.

 

Pakket Fertile Grounds – vruchtbaarheid

10 behandelingen

Waarom? Behandelingen in vruchtbaarheidstrajecten zijn vaak 2 keer per maand. Ondersteuning bij de groei van de eitjes, de innesteling of het vasthouden van het vruchtje, net waar jouw lichaam wat extra ondersteuning kan gebruiken. Als je binnen deze 5 maanden zwanger raakt kun je de behandelingen voor bijvoorbeeld miskraampreventie of misselijkheid gebruiken, of later in de zwangerschap bijvoorbeeld voorbereidend op de bevalling.

 

Pakket Pregnant Ease – zwangerschap

6 behandelingen

Waarom? Tijdens je zwangerschap kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Je lichaam verandert en je kunt dingen ervaren waar je niet bekend mee bent. Denk aan acupunctuur tegen misselijkheid, rugpijn, slaapproblemen, obstipatie, spanning, hoofdpijn, stuitligging of ter voorbereiding op de bevalling.

 

Pakket Enjoy Spring – hooikoorts / allergie

6 behandelingen

Waarom? In aanloop naar het hooikoorts seizoen kun je de klachten voor zijn en zorgen dat je de lente een stuk onbezorgder doorkomt. Een aantal behandelingen voor jouw seizoen begint en een paar behandelingen om de klachten die toch de kop op steken weer te dempen. Ervaring leert dat met 6 behandelingen de lente een stuk aangenamer wordt! Lekker weer naar buiten!

Dit pakket is voor hooikoorts, maar ook voor andere (voedsel-)allergieen.

 

Voorwaarden

  • Een gratis kennismakingsconsult duurt ca 20 minuten. Hierin bespreken we de mogelijkheden en kun jij kijken of het wat voor je is.
  • Alle pakketten zijn 1 jaar geldig.
  • Pakketprijzen gelden voor volwassenen. Voor kinderen geldt het reguliere kindertarief.
  • Een pakket betaal je vooraf, gespreide betaling over 2 of 3 maanden is mogelijk. De facturen krijg je per behandeldatum voor vergoeding van de verzekering.
  • Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.
  • Wilt u een afspraak annuleren of verzetten, graag minimaal 24 uur van tevoren, anders moet ik de kosten in rekening brengen.